google-site-verification: google3c022fc7519c8c4d.html
 
Play Safe-T&C Shields Freshquestcomic

           СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

2.1. Ние не събираме, не съхраняваме или нямаме достъп до нито една ваша снимка, която ще се съхранява само на вашето устройство.

Политика за поверителност

Селфиком Пте. ООД („Selficom“, „ние“, „ние“ и „нашите“) се ангажира да защитава поверителността на всички посетители, потребители и други („вие“ или „потребители“), които имат достъп до нашето мобилно приложение („приложението“ ”).

Тази Политика за поверителност предоставя информация за това как управляваме личните данни в съответствие със Закона за защита на личните данни от 2012 г. („Законът“). Моля, отделете малко време, за да прочетете тази Политика за поверителност, за да знаете и разберете целите, за които събираме, използваме и разкриваме Вашите Лични данни.

Настоящото допълнение за поверителност, но не замества и не замества други съгласия, които сте ни предоставили по-рано, нито засяга правата, които Selficom може да има по закон във връзка със събирането, използването или разкриването на Вашите лични данни. Selficom може да актуализира тази Политика за поверителност от време на време, за да гарантира, че тази Политика за поверителност е в съответствие с бъдещото ни развитие и / или всякакви промени в законовите или регулаторните изисквания. При спазване на вашите права по закон, вие се съгласявате да бъдете обвързани от преобладаващите условия на Политиката за поверителност, актуализирана от време на време.

За да се избегнат съмнения, настоящата Политика за поверителност е част от Общите условия на приложението и двете са наричани общо „Условия за приложението“. Във всеки случай на конфликт или несъответствие между тази Политика за поверителност и Общите условия на приложението, Политиката за поверителност ще има предимство. Всички дефинирани условия, съдържащи се в Общите условия на приложението, се прилагат към настоящата Политика за поверителност, освен ако изрично не е посочено друго.

Чрез достъп до или използване на приложението, вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с нашето събиране, съхранение, използване и разкриване на вашите лични данни, както е описано в настоящата Политика за поверителност.

1.   ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

1.1.   В тази Политика за поверителност „Лични данни“ се отнася до всички данни или информация за вас, от които можете да бъдете идентифицирани или от тези данни, или от тези данни и друга информация, до която има вероятност да имаме достъп. Личните данни, които можете да ни предоставите, включват без ограничение:

а) Когато е приложимо, лични данни и всякаква друга информация, свързана с вас, която се съдържа във всяко Потребителско съдържание, което създавате, съхранявате или изпращате в приложението, или в други форми на взаимодействие с вас; и

б) информация за използването и взаимодействието с приложението и съдържанието на Selficom, включително информация за връзката на устройството и възможностите на устройството.

1.2 Информацията, посочена в точка 1.1, се използва за работа, поддръжка и предоставяне на функциите и функциите на приложението, както и за директна комуникация с вас, например за изпращане на push известия.

2. СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

2.1. Ние не събираме, не съхраняваме или нямаме достъп до нито една ваша снимка, която ще се съхранява само на вашето устройство.

3. ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

3.1.   Selficom ще предприеме разумни стъпки за защита на личните Ви данни срещу неразрешено разкриване.

3.2. Можем да споделяме вашите лични данни, когато е приложимо, със:

а) трети страни доставчици на услуги, които извършват услуги от наше име, за да извършват работата си за нас, което може да включва съдържание или изпълнение на услуги, или предоставяне на аналитични услуги;

б) всяка страна, на която прехвърляме или може да прехвърлим нашите права и задължения;

в) банки, компании за кредитни карти и съответните им доставчици на услуги;

г) съответните държавни регулатори или орган или правоприлагащ орган, за да се съобразят с всички закони или правила и разпоредби, наложени от който и да е държавен орган; и

д) всяка друга страна, пред която ни упълномощавате да разкрием вашите лични данни.

3.3. Може също да споделим вашата информация с други хора в обобщена и анонимна форма, която не ви идентифицира разумно директно като физическо лице.

4. СИГУРНОСТ И СЪХРАНЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

4.1. Selficom използва търговски разумни физически, административни и технологични предпазни мерки, за да запази целостта и сигурността на цялата информация, която събираме.

4.2. Ние обаче не гарантираме, че сигурността на нашата система ще бъде непроницаема. В случай, че каквато и да е информация под наш контрол е компрометирана в резултат на нарушение на сигурността, ние ще предприемем разумни стъпки за разследване на ситуациите и, когато е уместно, ще уведомим тези лица, чиято информация може да е била компрометирана и ще предприемем други стъпки, в съответствие с всички приложими закони и разпоредби.

5. ОТТЕГЛЯНЕ, ДОСТЪП И КОРЕКЦИЯ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Моля, обърнете внимание, че ако оттеглите своето съгласие за каквото и да е или за цялото използване на Вашите Лични данни, Selficom може да не е в състояние да продължи да Ви предоставя своите продукти или услуги или да администрира каквито и да е договорни отношения на място и това може да доведе до прекратяване на Вашите достъп до приложението. Законните права и средства за защита на Selficom в такъв случай са изрично запазени.

6. ЛИЦА НА ОСЕМНАДЕСЕТТА ВЪЗРАСТ

6.1. Selficom не събира съзнателно или изисква информация от лица под осемнадесет (18) години или съзнателно не позволява на тези лица да изтеглят и / или да имат достъп до приложението без съгласието на родителите или настойниците. Приложението и неговото съдържание не са насочени към деца под осемнадесет години (18).

6.2. В случай, че научим, че сме събрали лична информация от дете под осемнадесет (18) години без съгласието на родител или настойник, ние ще изтрием тази информация възможно най-бързо и ще прекратим достъпа на приложението до детето.

6.3. Ако смятате, че може да имаме някаква информация, събрана от дете под осемнадесет (18) години, моля, свържете се с нас на selficom@gmail.com.

7. РЕГЛАМЕНТНО ПРАВО

Тази Политика за поверителност се урежда от законите на Сингапур.

8. АКТУАЛИЗАЦИИ НА ТАЗИ ПОЛИТИКА

Selficom си запазва правото да променя тази Политика от време на време. Ако се направи някаква промяна в тази Политика, ние ще публикуваме изменената Политика на тази страница и ще актуализираме датата на „Последна ревизия“ по-долу.

           

Тази политика беше последно преразгледана и влязла в сила на 07.07.2018 г.

Ако имате въпроси относно тази Политика, можете да ни изпратите имейл на selficomic@gmail.com .